Litt om meg

Jeg heter Marie G. Haug, bor i Røyken, er gift og har 3 barn. Jeg er utdannet trafikklærer og jobber på en kjøreskole i tillegg til at jeg holder sykurs på kveldene. Tidligere har jeg jobbet i Sybutikken i Drammen hvor jeg solgte Janome symaskiner, sytilbehør og stoffer. Jeg har gått et par sykurs i ung alder, men det meste av det jeg kan er selvlært ved at jeg har begynt med enkle mønstre og gradvis utvidet repertoaret.
 
Sist studieår tok jeg deltidsstudiet "Design, redesign og saum av klede" (30 studiepoeng) ved HiT, Raulandsakademiet. Her har jeg lært mye som jeg bringer med meg inn i sykursene.

Sykurs

Jeg har fra og med februar 2010 holdt 3 sykurs på Masala (Union scene) for Drammen kommune. Nå har jeg innredet 2. etg. på garasjen til syrom og der har jeg også plass til å holde kurs. Jeg har kursmaskiner fra Janome, så du trenger ikke å ha egen maskin. Jeg selger også Janome symaskiner. I november 2012 startet jeg mitt 21. kurs i Røyken. Felles for alle kursene jeg har hatt er at det er bare positive mennesker! Jeg synes det er gøy å lære bort hobbyen min!
sømmelig.no (Sømmelig AS) | Vangsveien 12, 3440 Røyken  | Tlf.: 97 07 96 53 | kurs@sommelig.no